Har ni egna goda recept med honung som en av huvudingredienserna så dela gärna med er. Har ni dessutom ett fotografi på anrättningen så vore det inte helt fel även om det inte är ett krav.
Rör ut honungen med citronsaften och tillsätt övriga ingredienser. Rör ner oljan sist. Förvaras kallt.
Använd till grönsallad, salladskål eller andra råa eller kokta grönsaker.
Blanda allt i en kastrull och koka ett par minuter under omrörning.
Koka upp vatten och lägg i honung och myntablad. Blandningen ska inte koka, låt den stå och dra. Lägg i blåbär då lagen har svalnat något. Låt sedan stå i minst 5 timmar.
Hämtat från boken Blåbär http://www.blabar.nu/
Bara att blanda ihop, gott till fruktsallad och grillat
Blanda äggulorna, socker, honung och saffran väl med en elvisp. Vispa grädden och blanda i den. Ställ i frysen 4 - 6 tim. Mixa hallon och florsocker till en sås.